My status

Lépj be a Sportolók Világába! »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biztosítási főoldal - KI A SZABADBA - biztosítások, befektetések, megtakarítások, online biztosításkötés

     

A szabadidős programszervezők és szabadidős programot kedvelők biztosításközvetítője és tanácsadója

Biztosítások, megtakarítások, öngondoskodás Neked, aki számít.

"Az ember csak azért vágyik a hazugságra, mert szebben hangzik, mint az igazság"

Kolluder Krisztián

      Független sportprogram kereső és megosztó portál! Oktatások, edzések, túrák, táborok! Ajánld magad Te is és oszd meg vagy keress sportprogramot! Csatlakozz több száz sport tagjához!
Rövidesen indul a 2013-as KGFB váltás időszaka. Válts velem!

Online kötelező gépjármű-felelősség biztosítás és Casco biztosítás kalkulátor

14 biztosító ajánlata egy helyen!
Gyors, pontos, kényelmes!
Kötelező biztosítás kalkulátor


Online utasbiztosítás kötés:

Online utasbiztosítás kötés


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Főoldal »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Biztosítások, megtakarítások, öngondoskodás

 

Biztos, jó helyen jársz? Csak nem Te is Időt és pénzt akarsz megtakarítani? Biztonságot, nyugalmat esetleg békés jövőt keresel?  Ne fogd vissza magad, tájékozódj!

 

Biztosítás akciók

 

Ingyen utasbiztosítás a lakásbiztosítás mellé? Igen ... :-)


Hírek és aktualitások

 

Elkészült a KI A SZABADBA biztosítási oldala. Olvasd el bemutatkozásunkat és ismerd meg tanácsadónkat!


Tudod e milyen szolgáltatásokat nyújthat neked egy - függő közvetítő - biztosítási tanácsadó? Ismerd meg hogyan dolgozom és milyen szolgáltatásokat kap az, aki  engem választ.


Tudod e mi az hogy biztosítás? Ismered milyen biztosítások vannak? Ha most kezdesz tájékozódni és ismerkedni a biztosítás fajtáival, nézd meg a biztosítások menüpontot!


Megtakarítanál? Tudod mi a megtakarítás? Hallottál már Megtakarításokról és befektetésekről biztosítási védelemmel? Tudod miért jó? Olvass utána milyen egy jó megtakarítás...


Életbiztosítások

 

Tudod mi az, hogy életbiztosítás? Az életbiztosításoknak számtalan fajtája van, ismerd meg őket itt. Tudd meg mire jó és mire nem! Ismerd meg hogyan kell használni...


Nyugdíjbiztosítások

 

Neked mennyi lesz a nyugdíjad? Elég lesz? Szeretnéd, ha több lenne? Én megmutatok több lehetőséget és Te dönthetsz mennyi nyugdíjat szeretnél...

 

Ismered a modern kor tücskeit? Nézd meg milyenek vagyunk Mi emberek...

 


Balesetbiztosítások és egészségbiztosítások

 

Elégedet vagy a jelenlegi egészségi ellátással? Szeretnéd, ha a legjobb ellátásban részesülnél baleset és betegség esetén is? Valósítsd meg... Legyen saját TestŐröd.


Tudod e hány féle balesetbiztosítás és egészségbiztosítás létezik? Itt találsz megoldást, ha csoportos (kollektív), vagy esetleg valami exkluzívra vágysz, mert nem elégszel meg az állami ellátással. Vagy épp csak Milliós segítség kellene? Nézd meg miből választhatsz...


Extrém csávóknak extrém megoldás... Tudtad, hogy már 2007. január 1. óta a  kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. LXXXIII. törvény (Ebtv) módosítása miatt - a különösen veszélyes (extrém) sporttevékenységet űző személyek elesnek a kötelező egészségbiztosítás ingyenes egészségügyi szolgáltatásaitól. Ne kockáztass tovább!!! Itt van a megoldás...


Vagyonbiztosítások

 

Lakás, nyaraló, családi ház, és a benne lévő ingóságok védelme. Erről szól röviden egy lakásbiztosítás. De melyik a legjobb lakásbiztosítás Neked? Most új bővített fedezetekkel!!! Nézd meg itt...


Együtt olcsóbb és többet is nyújt. Ilyen a társasház biztosítás. Nem csak a közös tulajdoni részekre hanem a saját tulajdonú ingatlanra is köthető. A háznak is és a lakóknak is kedvezőbb. Társasházkezelőknek egyedi megoldással!


Kirúgták a munkahelyéről és úgy érzi nem kapta meg ami jár? Vásárolt valamit és a garancia és jótállás ideje alatt nézeteltérései támadtak a bolttal. Ilyen és hasonló problémákra nyújt segítséget a jogvédelem biztosítás. Családi és vállalati megoldás is lehetséges...


Vállalkozást üzemeltet és biztosítaná vagyontárgyait? Netán félelme van, hogy ha véletlenül hibázik és Öné a felelősség? Hogyan tud egy ilyen helyzetben anyagilag helyt állni? Erre nyújt segítséget a vállalkozói vagyonbiztosítás és az általános felelősségbiztosítás.


Lemerül a laptopod és bedugod a töltőbe. Gizi elbilleg a tálcával  a kezében és hegyesorrú topánkája megakad a töltő kábelében és lerántja készüléked az asztalról. Utána se kép se hang csak egy "Bocsi" és a drága szerviz számla. Vannak ilyen rémálmaid? Neked jelent megoldást az elektronikus berendezések biztosítása.


Utasbiztosítások

 

Alsónadrág, pólók, zokni, hátizsák, pénz, bankkártya és a legfontosabb dolog az  utasbiztosítás. Legyen az külföldi, vagy belföldi utazás, klasszikus vagy repülős út, télisport vagy tengerparti nyaralás, vállalati, egyéni vagy csoportos utazás mindent megtalálsz itt bárhova is készülsz ki a szabadba.


Sokat utazol és komolyabb védelmet szeretnél mint a bankkártya biztosításod nyújt? Vállalati ügyeket intézel, netán sofőr vagy fuvarozó vagy? A vállalati utasbiztosítások között, vagy az éves bérlet rendszerű biztosítások között biztos megtalálod a megfelelőt...


Hosszabb külföldi utazásra 30 év alattiaknak, baby sittereknek vagy szakmai gyakorlatos diákoknak is van megoldás. Ha pedig egyszerű megoldásként csak az Európai Egészségbiztosítási Kártyád mellé szeretnél kiegészítő védelmet, akkor az EEK-Plusz neked való.


Búvárkodás, , snowboard, rafting, hegymászás, hegyi kerékpár, siklóernyőzés és más veszélyes sportok a kedvenceid? Neked segít a télisport utasbiztosítás vagy téli utasbiztosítási bérlet, de még inkább a sport extra kiegészítő!


Külföldi utazás során nem csak bennünket érhet baleset, de gépjárművünk is segítségre szorulhat lerobbanhat vagy értékes élményeink, képeink, videóink is letörlődhetnek, megsérülhetnek a memóriakártyán. Ezekre is találsz megoldást...


Gépjármű-biztosítások

 

Aki autót tart annak kötelező felelősségbiztosítással is rendelkezni kell. Ha fél, hogy autóját összetöri, vagy ellopják, netán felpattanó kavics miatt szélvédőt kell cserélnie, neki a különféle Casco biztosítások nyújtanak segítséget. És ne feledkezzünk meg a járműben ülőkről sem, és szélsőséges esetben jogvitába is keveredhetünk amin a jogvédelem biztosításunk könnyedén segít. A sérült autónkat meg vigye el az autósegély24 a szervizbe. 


Pénztárak

 

Az önkéntes nyugdíjpénztár és az egészségpénztár a mostani változások ellenére is jó lehetőség megtakarítani, pénzt spórolni és az államtól pénzt visszakérni. 20% adó visszatérítés (max. 100.000.-Ft) most is jár!!! Te mire költenéd?


Tervezel lakást - házat venni? Vagy felújítanál - bővítenél? Szükséged lesz hitelre? Zavarna, ha az állam minden évben 30%-ot hozzátenne a megtakarított pénzedhez? Jó lenne, ha forint alapon alacsony kamatokkal kellene csak törlesztened a hiteledet. Akkor kezdj időben lakáskasszában megtakarítani, mert ez nem kamu! Már azonnali hitelhez és hitelkiváltáshoz is!!!

bővebben

Frissítve 2011.10.28


   
« vissza az előző oldalra

ugrás a lap tetejére ˆ


Hasznosnak találtad az itt található információkat? Kérlek oszd meg másokkal is itt:

Kérdésed van, netán hiányos vagy téves információkat találtál? Küld el elérhetőségünkre, hogy javíthassuk és segíthessünk. Köszönjük.


« vissza a ki a szabadba kezdőlapra

tovább a hírek és aktualitásokra »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 |  Adatvédelem  |  Feltételek  |  Partnerek  Honlaptérkép  |

   

 

KI A SZABADBA Kft.

Iroda: 1027 Budapest, Bem József u. 5. Térkép »

Pszáf regisztrációs számok: 210040125500 és 111102161666

Kolluder Krisztián biztosítási tanácsadó

Telefon: +36-20-352-8484

e-mail: biztositas[kukac]kiaszabadba.hu

2010 - 2012 © Minden jog fenntartva!

kiaszabadba.hu